jeugd & tienersDe wereld staat voor je open, jij kunt alle kanten op. Als gemeente willen we graag een thuis voor je zijn. Een plek waar je welkom bent, waar we in je geloven, omdat we in Jezus geloven. Hier word je aangemoedigd om het avontuur niet alleen aan te gaan, maar samen met jouw hemelse Vader. Hier leeft het geloof in zijn genade voor jou. Dit is de plek van een nieuwe generatie. Jouw generatie!

We zijn ook op Facebook te vinden, kijk even wat er allemaal te doen is;


je bent welkom!

Elke vrijdagavond is er ‘jeugd’ in het jeugdlokaal van onze gemeente van
19.00 – 21.00 uur voor tieners in de leeftijd van 12-17 jaar.

Een leuke combinatie is dat jonge tieners die net naar de middelbare school gaan zich mogen optrekken aan de oudere tieners. En daarnaast de oudere tieners die zich kunnen inzetten voor de jongere tieners. Mooi om te zien hoe goed dit al jaren gaat!
Er wordt goed nagedacht over het programma dat gedraaid wordt. De afgelopen jaren is de Youth Alpha gedraaid. Dit jaar zijn we vooral bezig met het programma ‘Denkstof’ van BEAM (EO-jongeren). Een aansprekend programma waarin diverse onderdelen zoals filmpjes, spellen en met elkaar spreken afwisselend worden gebracht. Echt een aanzet tot nadenken!

Deze studies worden afgewisseld met ontspanningsavonden, waarbij we bijvoorbeeld een film kijken of sport en spel doen in een gymzaal in de buurt. Ook hebben we elk jaar een kamp waarbij we een nacht slapen in een kamphuis in de buurt. De kampen hebben elk jaar een speciaal thema.

Samen gemeente zijn, nu en in de toekomst.
Samen vereren, volgen en verkondigen!

jong en oud

Om de verbinding met de gemeente sterker te maken, worden speciale avonden georganiseerd, waarop gemeenteleden en tieners iets met elkaar kunnen delen over hun leven met God ter bemoediging van elkaar. Daarnaast is de tiener gekoppeld aan een gemeentelid die voor hem of haar bidt.© copyright - baptisten gemeente de fontein - 20210109